Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πολίτες Κόντρα στον ... Καιρό!


            02/11/2010  
Οι “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό” εδώ και ένα μήνα, κόντρα στους καιρούς, κόντρα στις αντιξοότητες των “δημοκρατικών” καλλικράτειων περιορισμών περί εμφανίσεων κλπ., με πενιχρά οικονομικά μέσα, χωρίς πολυσέλιδα έντυπα και καταχωρίσεις, αλλά με την βαθιά πεποίθηση ότι ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης, “ταξιδεύουν” από νησί σε νησί, έρχονται σε επαφή με όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες του κάθε τόπου, για να τους ακούσουν αλλά και  να τους κάνουν κοινωνούς των προτάσεων και των θέσεων  του συνδυασμού.
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Συρμαλένιος, μαζί με τους κατά τόπους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσε στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, και έδωσε συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα.
Από την επαφή τους με τους κατοίκους των νησιών, οι υποψήφιοι του συνδυασμού διαπίστωσαν την απογοήτευση των πολιτών για τη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και την ανησυχία τους για τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι ασκούμενες πολιτικές, με θύματα κυρίως τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Φτάνοντας στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, οι “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό” θα συνεχίσουν τις περιοδείες σε όλα σχεδόν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Αύριο, 3 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου, Νίκος Συρμαλένιος,  θα βρίσκεται στη Σύρο όπου και θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική συζήτηση που διοργανώνει το SYROS TV1 -τη μοναδική προεκλογική τηλεοπτική αντιπαράθεση των υποψηφίων περιφερειαρχών- ενώ μεθαύριο θα περιοδεύσει στην Άνδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου