Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία στην Κάλυμνο

            02/11/2010  
 
                                                      ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Συρμαλένιος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της εκλογικής περιφέρειας Καλύμνου, Γιάννης Παπαδημητρίου και Σπύρος Μαυρωνάς από την Πάτμο, περιόδευσαν χθές Δευτέρα 1/11 στην Κάλυμνο. Συγκεκριμένα περιόδευσαν στο νοσοκομείο, στις τράπεζες, στο Δήμο, στο Επαρχείο και σε μεγάλο μέρος της αγοράς της πόλης της Καλύμνου.
Επίσης το απόγευμα έδωσαν συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς Αιγαίο TV και TV 12, όπου ανάμεσα στα άλλα επεσήμαναν την ανάγκη μιας άλλης πολιτικής βιώσιμης ανάπτυξης που θα αντιμετωπίζει τα δυό πιο οξυμένα προβλήματα του νησιού, την ανεργία και την ακτοπλοϊκή διασύνδεση, ενώ τόνισαν επίσης το θέμα της προώθησης των ΑΠΕ με παράλληλη υποχρέωση των επενδυτών για δημιουργία θέσεων εργασίας.

Τέλος ο Νίκος Συρμαλένιος, λίγο πριν την αναχώρηση του από το νησί, παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ Ρόδου και αφού ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης μας, κάλεσε τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου την Κυριακή 7 Νοεμβρίου να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς τα δύο κόμματα εξουσίας, που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και στο ΔΝΤ και την πολυνησιακή μας περιοχή σε σταδιακή απαξίωση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Κάλεσε επίσης τους Δωδεκανησίους και Κυκλαδίτες, άνδρες και γυναίκες, να εμπιστευθούν και να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”, γιατί είμαστε η δύναμη που με αποτελεσματικό τρόπο, μπορούμε να αντιστεκόμαστε απέναντι στα αντικοινωνικά και αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και να προτείνουμε και να διεκδικούμε λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου