Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Στη Λέρο η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου - Καλύμνου «Πατριαρχείο», θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέματα :


ΘΕΜΑ 1ο : Επικύρωση πρακτικών της 7ης/9-7-2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 3ο : Μεταφορά προσωπικού της εταιρείας «ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 4ο : Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β ΄ τριμήνου 2012
Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 5ο : Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος
Εισηγητές : κ. Γ. Πουσσαίος κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 6ο : Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ :Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) και Πατριαρχικής Εξαρχίας Πάτμου (Π.Εξ.Π.) για την θεώρηση των Μελετών, την υποβολή στο ΕΠΚΝΑ 2007-13 και την εκτέλεση του έργου  “Ανάπτυξη και βελτίωση Υποδομών στο υφιστάμενο κτίριο της Πατμιάδοςεκκλησιαστικής σχολής’’
Εισηγητής : κ. Α. Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 7ο : Αποδοχή υλοποίησης του εγκεκριμένου έργου «Διαμόρφωση και πιλοτική εφαρμογή σχεδίων ολοκληρωμένης διαχείρισης της παράκτιας ζώνης στη Ρόδο και στην Κύπρο» με ακρωνύμιο «ΑΚΤΗ» στο πλαίσιο του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας “Ελλάδα- Κύπρος 2007-2013” με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Εισηγήτρια: κα. Ελ. Φτακλάκη

ΘΕΜΑ 8ο : Αποδοχή υλοποίησης του εγκεκριμένου έργου “ Ολοκληρωμένες δράσεις για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού μέσω της ανάδειξης της τοπικής διατροφικής παράδοσης της αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων και την προώθηση της τοπικής κουζίνας της Δωδεκανήσου και της Κύπρου» με ακρώνυμο «Gastronomy Net» στο πλαίσιο του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας “Ελλάδα- Κύπρος 2007-2013” με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Εισηγήτρια: κα. Ελ. Φτακλάκη

ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση τροποποιημένου σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύμης για το έργο «Αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α.στη θέση Γλυφωνιές και Προμήθεια Εξοπλισμού Μεταφοράς, μείωσης όγκου και Ολοκληρωμένης Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Δήμο Σύμης»
Εισηγητής : κ. Α. Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 10ο : Έγκριση τροποποίησης της υπ. αριθμ. 42/2012 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου.
Εισηγητής : κ. Σ. Παμπάκας

ΘΕΜΑ 11ο:  Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακού Οργανισμού Τουρισμού.
Εισηγήτρια : κ. Δ. Διακοσταυριανού

ΘΕΜΑ 12ο : Συμπλήρωση των μελών της επιτροπής διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου βάσει της διάταξης του αρ. 2 του Ν. 4071/2012.
Εισηγήτρια : κ. . Μουτάφη

ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενουΠεριφερειακού Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου