Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

H Νάξος φιλοξενεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες τριάθλου «Νάξαθλον»Πιστή στο ραντεβού, η Νάξος φιλοξενεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες τριάθλου με την επωνυμία «Νάξαθλον», τους οποίους διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνω των 18 ετών, ενώ οι μικρότεροι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση των γονιών τους. Επίσης, θα υπάρχουν τρεις ηλικιακές κατηγορίες, εφήβων, ανδρών-γυναικών και Βετεράνων. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Αυγούστου.

Το Νάξαθλον περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα, κολύμβηση 1100 μ. σε ανοιχτή θάλασσα στο Βίντσι, ποδηλασία 36.500 μ. στη διαδρομή Xώρα- Φιλώτι με επιστροφή και τρέξιμο 9χλμ. σε ασφάλτινη διαδρομή (τρεις φορές ο γύρος της πόλης).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Αγώνα Τριάθλου θα πραγματοποιηθούν στο Βίντσι, κάτω από την Πορτάρα.


Εγγραφές θα γίνονται και το πρωί της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα 2285360179 / 6932383636/6974140005ΠΗΓΗ: naxiotypia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου