Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τεράστια συμμετοχή στο δημοψήφισμα στην Πάρο

Πάρος, 16/02/2014
Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 16/02/2014, με μεγάλη επιτυχία, το Δημοψήφισμα που οργάνωσε το Συντονιστικό για την Υγεία, σε Πάρο και Αντίπαρο. Το πρώτο Θεματικό Δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στη Χώρα μας.

5419 Συμπολίτες μας και στα δύο Νησιά, διέψευσαν τις «Κασσάνδρες» που ανοιχτά ποντάριζαν στην αποτυχία του.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι συμπολίτες μας δεν επηρεάστηκαν από τις «Κραυγές» των «Υπεύθυνων» της Ηττοπάθειας, αλλά έδωσαν το παρόν και μαζικά έκφρασαν την αγανάκτηση και το θυμό τους καταδικάζοντας «τις Πολιτικές που οδηγούν στον Αφανισμό της Δημόσιας και Δωρεάν Περίθαλψης για όλους».

Το αποτέλεσμα: 5364 ΝΑΙ – 36 ΟΧΙ – 19 λευκά, Άκυρα, δείχνει ότι η Πρωτοβουλία του Συντονιστικού για Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις εγκρίθηκε και «Νομιμοποιήθηκε» από το Συντριπτικό αυτό Αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα προβληματίσει πολλούς, καθώς επιδέχεται πολλαπλές πολιτικές αναγνώσεις γι' αυτούς που μπορούν να καταλάβουν τη σημασία του.

Μένει σε μας να αντιληφθούμε τα Νέα Καθήκοντα που μπαίνουν μπροστά μας, να αναλύσουμε τη ψήφο των Πολιτών και να ανεβάσουμε τους στόχους μας, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που ίδιοι οι Πολίτες επέλεξαν.

ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου