Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αεροδρόμιο Σαντορίνης: Πωλείται όπως είναι, επιπλωμένο



Αεροπορικό "φιλέτο" το αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί ομάδα επενδυτών που ενδιαφέρονται για την αγορά ή εκμίσθωση του αεροδρομίου του νησιού, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης περιφερειακών αεροδρομίων (έχει γράψει σχετικά η Santonews). 

Μετά από αντίστοιχη επίσκεψη στα Χανιά (σχετικά: http://www.haniotika-nea.gr/kinitopiisi-sto-aerodromio-chanion/) , οι ενδιαφερόμενοι φτάνουν την Πέμπτη στη Σαντορίνη προκειμένου να επιθεωρήσουν το «αεροπορικό φιλέτο» και ο Δήμαρχος Θήρας πρόκειται να συναντηθεί μαζί τους, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Θα τους εκφράσω την έντονη αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής του δημόσιου χαρακτήρα της λειτουργίας του αεροδρομίου», δήλωσε στη Santonews, ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος.

Την ίδια ώρα, ομάδες πολιτών και εργαζομένων εκφράζουν επίσης τη ριζική διαφωνία τους, σε κάθε απόπειρα εκχώρησης του –Διεθνούς- αεροδρομίου σε ιδιωτικά συμφέροντα και μάλιστα η ΕΛΜΕ Θήρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών προκειμένου να δοθεί δυναμικό παρόν στην επίσκεψη των επενδυτών.

Πηγή:http://www.santonews.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου