Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στη Ρόδο στις 15/12


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στις 15 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ. στην πόλη της Ρόδου και σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου), με θέματα:ΘΕΜΑ 1ο
Επικύρωση πρακτικών της 11ης/15-11-2012 και 12ης/26-11-2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο
Παρουσίαση της Στρατηγικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό και του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης της Τουριστικής Προβολής για το 2013-2014.
Εισηγήτρια: κα Ε. Φτακλάκη

ΘΕΜΑ 3ο
’Έγκριση του προγράμματος "Καλάθι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου " σύμφωνα με τους νόμους 4015/11 & 4056/12 για την τυποποίηση, την πιστοποίηση, την εμπορία και τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας.’’
Εισηγητές:κ. Σ. Παμπάκας & κ. Α. Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 4ο
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της ΠΝΑ και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση στίβου και χώρου αθλοπαιδιών στο Δ. Ανοιχτό Γυμναστήριο Δ. Σύρου – Ερμούπολης στα «Πευκάκια» (Προϋπολογισμός 65.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 5ο
Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης της υπ.αριθμ. 116/2012 απόφασης του από 30/10/2012 Περιφερειακού Συμβουλίου μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για την υλοποίηση του έργου «Εντοπισμός, καταγραφή, ταξινόμηση και προβολή (μέσω καταλογογράφησης σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, δημιουργίας βάσης δεδομένων και επιλεκτικής ψηφιοποίησης) αρχειακού πολιτιστικού αποθέματος Κυκλάδων από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών» με αλλαγή του συμβαλλόμενου μέλους. (Προϋπολογισμός 50.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 6ο
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Δήμου Αντιπάρου, ΚΕΔΑ Δήμου Αντιπάρου και Γενικού Νοσοκομείο Σύρου με σκοπό την «Αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της Αντιπάρου».
Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 7ο
Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013» του Έργου με τίτλο:
«ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΩΣ ΒΑΘΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ»
Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013» του Έργου με τίτλο:
«Κατασκευή τεχνικών στο επαρχιακό δίκτυο
ν. Ρόδου»
Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ: 9ο
Παραχώρηση χρήσης κτιρίου στην Ελληνική Εταιρεία ΠΑΙΔΕΙΑ
Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ: 10ο
Τροποποίηση καταστατικού της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και της προαγωγής της υγείας με διακριτικό τίτλο «ΔΙΟΔΟΣ»
Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου