Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Στις 8 Ιουνίου ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥ

Πάρος 03-06-2013

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για το καλοκαίρι 2013 και σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου με αφετηρία (στις 17:30) και τερματισμό στο λιμάνι της Παροικίας με τη συμμετοχή ποδηλατών από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα ποδηλάτες κάθε ηλικίας θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε μια ποδηλατική βόλτα στην Παροικία. Θα ακολουθήσει απονομή επάθλων και αναμνηστικών στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους».
Τη διοργάνωση αυτή θα καλύψει τηλεοπτικά η εκπομπή «Ποδηλατοδράσεις» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαΐ στις 13:20 με παρουσιάστρια την Αφροδίτη Σημίτη. Με αφορμή τον ποδηλατικό γύρο και τα τηλεοπτικά γυρίσματα, συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα διάφορες σχετικές με το ποδήλατο δράσεις στο νησί, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Στις 8/6 στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» σε ειδικά διαμορφωμένο και οροθετημένο χώρο θα αναπτυχθεί ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους.

Στις 9/6 και ώρα 11:00, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου παιδιά Ε’ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου με τα ποδήλατά τους θα παρακολουθήσουν μαθήματα ποδηλάτου από την ελληνίδα πρωταθλήτρια Ορεινής Ποδηλασίας Βασιλική Λαζοπούλου.

Σκοπός όλων μας είναι να παρακινηθούν όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας, ώστε να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τη χρήση του ποδηλάτου και να απολαύσουν τις ευεργετικές του επιπτώσεις τόσο στους ιδίους όσο και στο περιβάλλον και τη κοινωνία που ζουν.

Καλούμε όλους σας μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή του ποδηλάτου!

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου