Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου του Ευκλείδη Τσακαλώτου και Χρήστου Λάσκου

Το νέο επίκαιρο βιβλίο των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Χρήστου Λάσκου, με τίτλο «22 πράγματα που μας λένε για την ελληνική κρίση και δεν είναι έτσι» θα παρουσιαστεί σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ, από το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Ν. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ και τις εκδόσεις ΚΨΜ, στο Πολύκεντρο, δίνοντας την ευκαιρία ελεύθερης συζήτησης για την οικονομία και την Ελληνική κρίση. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο συγγραφέας, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
ο Οικονομολόγος Χρήστος Έψιμος και
ο Πολιτικός Μηχανικός Σωτήρης Μπουζιώτας

ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Γιώργος Κατσάβαρος.


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκε το 1960 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με καταγωγή από την Πρέβεζα. Από το 1965 μέχρι το 1993 έζησε στη Βρετανία όπου σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και του Sussex. Δίδαξε επί τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Kent. Aπό το 1993 ζει στην Ελλάδα και από το 2010 είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει βιβλία και άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά σε θέματα πολιτικής οικονομίας, μακροοικονομικής πολιτικής και φιλοσοφίας της οικονομικής επιστήμης.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα έχουν να κάνουν με την μακροοικονομική, την πολιτική οικονομία και τη φιλοσοφία της οικονομικής επιστήμης.

Είναι Βουλευτής Β΄ Αθήνας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: http://www.kosvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου