Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ημερίδα με θέμα: Άγχος, κατάθλιψη, πένθος στην παιδική και εφηβική ηλικία: Διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα

«Ημερίδα με θέμα: Άγχος, κατάθλιψη, πένθος στην παιδική και εφηβική ηλικία: Διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα».
Τα τμήματα Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης Δωδ/σου σε συνεργασία με το Παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνουν σε συνεργασία με την "Πανάκεια" ημερίδα με θέμα: «Άγχος, κατάθλιψη, πένθος στην παιδική και εφηβική ηλικία: Διαχείρι...ση κρίσεων στη σχολική κοινότητα».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 05-04-2013,και ώρες: 18:30- 20:30 μ.μ. στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.Δ. Δωδεκανήσου, Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

 
Α΄ ΜΈΡΟΣ
• Αλεξία Κυπριώτη, ψυχολόγος, υπεύθυνη του ξενώνα «Μελίτη» της εταιρείας ψυχικής υγείας «Πανάκεια»: Αγχώδεις διαταραχές.
• Ντίνα Σιάγκα, ψυχολόγος, υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας «Κορωνίς» της εταιρείας ψυχικής υγείας «Πανάκεια»: Συναισθηματικές διαταραχές- Κατάθλιψη
Διάλειμμα
Β΄ ΜΕΡΟΣ
• Ρενάτα Μπόνη, ψυχολόγος, MSC στην ψυχική υγεία, εκπαιδευόμενη «Μέριμνας» στη διαχείριση πένθους: Πένθος στα παιδιά και πρακτικές αντιμετώπισής του
• Θεοδοσία Βελεγράκη, ψυχολόγος, υπεύθυνη του Κέντρου Ημερήσιας φροντίδας για ασθενείς με άνοια «Αρσινόη»: Κακοποίηση, περιβαλλοντικοί παράγοντες και κρίση.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Πηγή: http://www.verena.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου