Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία στα νησιά Λέρο, Κώ και Πάτμο από 8-10/10, πραγματοποίησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Συρμαλένιος και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός.
Στη Λέρο συμμετείχαν σε εκδηλώσεις της συνάντησης των ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου και είχαν επαφές με αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νησιού, καθώς και με φίλους της παράταξης και απλούς κατοίκους.
Το Σάββατο ο Νίκος Συρμαλένιος παρουσία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ηλία Καματερού, Στέφανου Μπουζιώτα, Μανώλη Αγαπητού, Βάβλη Ανδρέα και Κώστα Ιωάννου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κώ, όπου ανέπτυξε τις προτάσεις του συνδυασμού, αναφέρθηκε στον αυτοδιοικητικό και πολιτικό χαρακτήρα των περιφερειακων εκλογών και ζήτησε την στήριξη και την ψήφο των πολιτών, διότι με την ψήφο σου στους “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” δίνεις μήνυμα διαμαρτυρίας και ταυτόχρονα ενισχύεις την παράταξη που έχει αποδείξει ότι έχει εναλλακτικές προτάσεις για την περιοχή του Ν. Αιγαίου. Το απόγευμα συμμετείχε στη γιορτή για τα χοιροσφάγια στο Πυλί.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο Νεκτάριος Σαντορινιός περιόδευσε στην Πάτμο όπου με τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους Σπύρο Μαυρωνά και Μανόλη Γρυλλάκη, συναντήθηκε με φορείς και τοπικές κινήσεις και ενημερώθηκε για θέματα περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων. Τέλος ενημερώθηκε για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών και την αδυναμία των αρχών να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.




Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου