Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση στην Παροικιά, Πάρου

Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Νίκος Συρμαλένιος, επισκέφθηκε τα νησιά Πάρο, Αντίπαρο και Αμοργό από 22 έως 24 Οκτωβρίου.
Την Παρασκευή 22/10, μετά από πρόσκληση των τριών υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Πάρου-Αντιπάρου Νίκου Ακάλεστου, Χρίστου Γεωργούση και Σταματούλας Σαρρή, μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του “Αρχίλοχου” στην Παροικιά, όπου ανέλυσε τους στόχους της παράταξης μας μπροστά στις εκλογές. Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρίστος Γεωργούσης, όπου ανάμεσα στα άλλα, τόνισε την ανάγκη και τη σημασία ενότητας της αριστεράς, καθώς και την ανάγκη της διαχρονικής της παρουσίας στα δρώμενα της Πάρου. Στο ακροατήριο μεταξύ των άλλων παρευρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πάρου Μανώλης Γλέζος .
Το Σάββατο 23/10 ο Νίκος Συρμαλένιος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Ακάλεστο περιόδευσε στην αγορά της Παροικιάς, ενώ το βράδυ μετά από πρόσκληση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Αντιπάρου κ. Λεβεντάκη, συμμετείχε ως συνομιλητής σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του νησιού, με θέμα τον Καλλικράτη.
Στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που είμαστε αντίθετοι στον Καλλικράτη, διότι σε όλα τα κρίσιμα θέματα, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το όραμα του αυτοδιοικητικού κινήματος για μια ουσιαστική διοικητική μεταρρύθμιση που θα προωθεί την αποκέντρωση, την περιφερειακή ανάπτυξη και τη δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών.
Την Κυριακή επισκέφθηκε την Αμοργό, όπου μαζί με τον υποψήφιο του συνδυασμού μας Παναγιώτη Ψυχογιό, περιόδευσαν στα Κατάπολα και στη Χώρα, ενώ το βράδυ μίλησε σε συνάντηση φίλων της παράταξης σε καφενείο της Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου