Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου σας προσκαλεί σε Συναυλία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου σας προσκαλεί στην Συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρου ‘Αϊ Γιάννης Δέτης’ την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 στις 21:00.
Ο διεθνούς φήμης master του πιάνου και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος, σε μια σπάνια παρουσία ως μαέστρου και πιανίστα ταυτόχρονα, διευθύνοντας τους εξαίρετους μουσικούς, θα παρουσιάσει για μια μοναδική βραδιά ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ ερμηνεύοντας δύο από τα πιο γνωστά κονσέρτα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ: Το κονσέρτο για πιάνο Νο 21 και την Συμφωνία Νο 40. Θα παρουσιασθεί επίσης η Εισαγωγή «Κοριολάνος» του Μπετόβεν.
Ο μάγος του ήχου όπως εύστοχα έχει χαρακτηρισθεί, με την ευαισθησία του, τις αέρινες μουσικές φράσεις του και τη φινέτσα που τον διακρίνει ερμηνεύει τα πιο δεξιοτεχνικά περάσματα χωρίς καμία επιδίωξη επιτηδευμένου εντυπωσιασμού.

Η παρουσία του Βασίλη Τσαμπρόπουλου των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ και την Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας υπόσχεται μια αξέχαστη νύχτα της καλοκαιρινής Πανσελήνου, στο θέατρο του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρου.
Μια μεγάλη προσπάθεια της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με την υποστήριξη του Πάρκου Πάρου ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες της Πάρου να απολαύσουν μοναδικές στιγμές με ήχους από 60 υπέροχους μουσικούς και τον πιανίστα συνθέτη διεθνούς ακτινοβολίας Βασίλη Τσαμπρόπουλο.
Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στα γραφεία του ΚΕΠ στην Παροικία και στη Νάουσα και στο Μουσείο Όθωνα Κάπαρη στη Νάουσα.

Γενική είσοδος 15,00€.
Είσοδος ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.
Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου