Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νέα οικολογική πρωτοβουλία του Δ. Θήρας - Ανακύκλωση γυαλιού για επιχειρήσεις

Ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης θα οργανώσει και υλοποιήσει πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού από μεγάλους παραγωγούς και γενικώς σημεία όπου καταναλώνονται προϊόντα σε γυάλινη συσκευασία (κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.τ.λ.). Για το σκοπό αυτό θα διανεμηθεί ειδικός εξοπλισμός ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και θα καθοριστούν συγκεκριμένα δρομολόγια αποκομιδής.
Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η υπεύθυνη, περιβαλλοντικά και κοινωνικά, λειτουργία της κάθε επιχείρησης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ θα γίνει αναφορά του ονόματος της επιχείρησης σε διαδικτυακό τόπο της ανακύκλωσης.
Για το σκοπό αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του νησιού, οι οποίες ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και διαθέτουν οδική πρόσβαση, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος, κο Λουκά Μπελλώνια, ηλεκτρονικά στο bellonias@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2286360108, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου