Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δεύτερος Κύκλος Ανοικτών Σεμιναρίων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πράξη: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου.
Δράση 4: Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες.

Σε συνέχεια του Πρώτου επιτυχημένου Κύκλου Ανοικτών Διαλέξεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά που εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, διοργανώνεται ο Δεύτερος Κύκλος Ανοικτών Σεμιναρίων με εξειδικευμένα θέματα που άπτονται των σύγχρονων απαιτήσεων και αναγκών της τοπικής κοινωνίας.  Ειδικότερα, κατά την περίοδο Απριλίου- Μαΐου 2013, προγραμματίζονται να υλοποιηθούν, σε κάθε νησί που εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σύρο και Χίο) από διδάσκοντες του Πανεπιστημίου και ειδικούς επιστήμονες, 6 σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών που αφορούν τις θεματικές ενότητες:

Ενέργεια- Μεταφορές- Περιβάλλον

Επιχειρηματικότητα

Κατά την περίοδο Μαΐου - Ιουνίου 2013 θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια σε επιχειρηματικά και τοπικά θέματα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης “Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου” και ειδικότερα της Δράσης 4 “Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες”, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κόστος συμμετοχής. Η παρακολούθηση και των οκτώ ωρών είναι απαραίτητη προκειμένου να χορηγηθεί σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία των σεμιναρίων, τους εισηγητές, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα http://topseminaria.aegean.gr/ . Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο email της Δράσης: pns4@aegean.gr και στο τηλ.: 22710-35027, κα

Ελισάβετ Πολύζου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Δράσης 4.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Δράσης
Καθηγητής Βασίλης Αγγελής

Πηγή: http://www.cycladitis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου