Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Φρέσκια μπύρα παρασκευάζεται στη Σαντορίνη

Μπύρα,που πίνεται φρέσκια,παράγεται ήδη από τη νεοσύστατη“Ζυθοποιία Σαντορίνης ΑΕ”. Η μπύρα παρασκευάζεται από απλά φυσικά υλικά -νερό, βύνη κριθαριού, λυκίσκο, μαγιά- και υπάρχει σε δύο είδη,ξανθιά και κόκκινη με ετικέτες yellow donkey και red donkeyαντίστοιχα.Μια ποικιλία από πειραματικούς ζύθους είναι διαθέσιμη για τους πιο περιπετειώδεις ουρανίσκους με ετικέταcrazy donkey. Η ζυθοποιία βρίσκεται στο δρόμο για το Καμάρι στην περιοχή της Μέσα Γωνιάς και έχει επιλέξει για λογότυπο ένα γαϊδουράκι.Μέτοχοι της εταιρείας είναι η Μάιντα Άντερσον και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος.Την ευθύνη της παραγωγής έχει ο Boban Krunic. Από την πρώτη δοκιμή, στη διάρκεια της εκδήλωσης που οργάνωσε το εστιατόριο Σελήνη, οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές.
Mπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ζυθοποιία Σαντορίνης στο email: atlantis@santorini.net
Πηγή: http://www.santorini.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου