Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

1ο Δεκαήμερο Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Φεστιβάλ στην Πάρο


Πάρος 7 Νοεμβρίου 2011


Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηίς" & ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου συνδιοργανώνουν το
1ο Δεκαήμερο Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Φεστιβάλ στην Πάρο.
Σε πείσμα των καιρών θα προσπαθήσουν να σκορπίσουν λίγη από τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία με ποικίλες εκδηλώσεις. Θα βοηθήσουν να γνωρίσουμε τον πλούτο των επιλογών της αγοράς του τόπου μας αλλά και να δοθούν στους καταναλωτές σημαντικές προσφορές & ειδικές τιμές από τα καταστήματα που θα μετέχουν της προσπάθειας αυτής.
Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου με "Φιλανθρωπικό Gala" και επίδειξη μόδας, στο ξενοδοχείο "Paros Palace" στην Παροικία.
Οι γυναίκες του "Αρηίς" θα επιμεληθούν της παρουσίασης μόδας από Γυναικεία/Ανδρικά/Παιδικά Ενδύματα-Υποδήματα-Αξεσουάρ, Νυφικά και Βαπτιστικά, ενώ η παρουσίαση του Δεκαήμερου Προσφορών θα γίνει από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο.
Στους παρευρισκομένους του Gala θα προσφερθεί επιπλέον ποσοστό έκπτωσης. Τιμή εισόδου 5 ευρώ, μέρος των εσόδων θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και σε Παριανές οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου και προς τιμήν του 1ου Πρότυπου Κέντρου ΑΜΕΑΙ Νάουσας, θα γίνει προβολή ταινίας στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα. Θα προσφερθεί ζεστή σοκολάτα και κεράσματα από τα χεράκια των Γυναικών του "Αρηίς".
Το Φεστιβάλ θα κορυφωθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα με τη "Γιορτή της Παριανής Σούμας.
Παρακαλούνται τα καταστήματα & οι χορηγοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή να επικοινωνήσουν είτε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Παρου κ. Σταυρούλα Τριχά - 6947325919 είτε με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου κ. Απόστολο Αλιπράντη - 6946468060 μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.
Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πάρου – Αντιπάρου Πάρου "Αρηις" Απόστολος Αλιπράντης Σταυρούλα Τριχά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου