Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Oμαδική έκθεση καλλιτεχνών οργανώνει η Κατερίνα Οικονόμου



Oι χειροποίητες κατασκευές και όχι μόνο της Μαρίνας Πετρή
στο εργαστήριο της Κατερίνας Οικονόμου

 Η Κατερίνα Οικονόμου, σας καλεί στην ομαδική έκθεση καλλιτεχνών που οργανώνει στον φιλικό χώρο του εργαστήριου της, Αγιογραφίας και Συντήρησης Έργων την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20.οο μ.μ Τέχνης σε μια εικαστική έκθεση εκδήλωση με τον γενικό τίτλο Χριστούγεννα 2011.

Στην έκθεση συμμετάσχουν πέντε καλλιτέχνες από διαφορετικές εικαστικές τέχνες και θα παρουσιάσουν μια ποικιλία έκφρασης με τις υλικές επιλογές τους και το προσωπικό τους ύφος .
Η οργανώτρια Κατερίνα Οικονόμου προσφέρει στο κοινό της και τους καλεσμένους της έκθεσης, μια επιλογή πρωτότυπων μικρών και μεγάλων έργων τέχνης και κατασκευών,  με την μεταφυσική ιδιότητα των πανάρχαιων ελληνικών λαϊκών συμβόλων, καλοτυχίας και ευμάρειας,  χαράς και αισιοδοξίας .
 Απλά και πολύτιμα υλικά, θα μεταμορφωθούν σε μικρά και μεγάλα έργα τέχνης με μεγάλη δόση αγάπης και ζεστασιάς,  όπως ζωγραφικής – Κεραμικής – Ξυλόγλυπτα Μάσκες από εκμαγείο – Κοσμήματα – Διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα αποδοσμένα με φυσικά υλικά,  από τους καλλιτέχνες Παπαδάκη Ελπίδα συντηρήτρια υφάσματος, Μαρίνα Πετρή ζωγράφος-συγγραφέας, Λία Κατσαρού διακοσμήτρια,  Τέρρη Ζήκου ζωγράφος – συντηρήτρια έργων τέχνης, Γιώργος Ελευθερίου ξυλογλύπτης, ΤΖΙΝΑ εικαστική παρουσίαση κεριού,  Απόστολός Μαύρος καλλιτεχνικός σύμβουλος κατασκευής υλικού, Αικατερίνη Οικονόμου αγιογράφος συντηρήτρια.

Η Μαρίνα Πετρή παρουσιάζει μια νέα σειρά των ασημένιων και επίχρυσων κοσμημάτων της με βάση το μαργαριτάρι αγαπημένη πολύτιμη πέτρα των Μυκονιατών, με πρωτότυπες μίνιμαλ σύγχρονες συνθέσεις .Μαζί με τα κοσμήματα παρουσιάζει χειροποίητες τσάντες από ύφασμα με ένα άγγιγμα από ημιπολύτιμες πέτρες δαντέλες και άλλα υλικά όπως δέρμα και μέταλλα δημιουργώντας μία που δείχνουν σαν να βγήκαν από ένα παραμύθι . Η συλλογή της με 16 αγγέλους με κείμενα της για τις ιδιότητες τους και τρόπο επίκλησης τους και τάγματα αγγέλων σε ένα συλλεκτικό φάκελο κουτί μαζί με μια σειρά κατασκευών σε ξύλο με αγαπημένα σύμβολα καλοτυχίας θα δώσουν την συμμετοχή της μια χαρούμενη νότα αισιοδοξίας σε αυτό το καλλιτεχνικό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Η έκθεση ακολουθεί την τακτική της Cheap Art έτσι ώστε να μπορεί κάθε ένας να αποκτήσει σε πολύ προσιτή τιμή ένα καλλιτεχνικό κομμάτι η να μπορεί να το προσφέρει σαν δώρο.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια από 1 – 12 – 2011 έως 15 – 1 –2012 ΕΙΡΗΝΗΣ 13, Ν. ΦΑΛΗΡΟ Για πληροφορίες τηλ. 210 4838228, ΚΙΝ. 6973884106 ΕΜΑΙl: oikonomouaikaterini@hotmail.com marina.petrimarina@gmail.com
ΚΙΝ .MΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΗ:697805428

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου