Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Δεν επικροτούμε την προεκλογική καμπάνια του υφυπουργού κ. Νικητιάδη

Γράφει ο Νίκος Τσακίρης για την Συμπαράταξη Ελπίδας.

"Α. Δεν επικροτούμε την προεκλογική καμπάνια του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, και μάλιστα για κάτι που θα κάνει από μόνος του ένας επιχειρηματικός όμιλος "VISA CENTER" δηλ. 


Ένα κέντρο εξυπηρέτησης Τούρκων πολιτών, που θέλουν να βγάλουν μια Βίζα και να περάσουν στην Κω.
Ο κ. Νικητιάδης παρουσιάζει σαν δικό του κάτι που θα κάνουν άλλοι. Ο κ. Νικητιάδης θα μπορούσε να καυχιέται εάν είχε ιδρυθεί υποπροξενείο ή προξενικό γραφείο στην Αλικαρνασσό "bodrum" ή είχε ενισχυθεί με διάφορους τρόπους το επίσημο προξενείο της Σμύρνης παρόλο που θα ήταν αυτονόητο. Ακόμα πρέπει να γνωστοποιήσουμε στους συμπατριώτες μας ότι η Τουρκία έχει δύο ειδών διαβατήρια, για τους έχοντες και κατέχοντες που αυτοί είναι και υποψήφιοι πελάτες της Κω είναι πολύ εύκολο να πάρουν βίζα, άρα περί τίνος ο ντόρος και οι φιέστες;

Αφού για χρόνια, η παράταξη του κ. Νικητιάδη, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, επιδότησαν τον ιδιότυπο σοσιαλισμό της οικονομικής ελίτ δηλ. επιδότησαν το κεφάλαιο με χρήμα του ελληνικού λαού, και μετά μας έφεραν τα all inclusive που γονάτισαν την τοπική αγορά της Κω και όχι μόνο, και αφού ψήφισαν νομοσχέδια που δίνουν την δυνατότητα να μειώνουν τους μισθούς, και οι εργαζόμενοι να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί,  έρχονται να παραμυθιάσουν τον Κωακό λαό για μια άλλη φορά ότι η οικονομία της Κω θα ανακάμψει με την έλευση των Τούρκων τουριστών, οι οποίοι και πέρυσι ήρθαν δίχως να είχε κάνει τίποτα ο κ. Νικητιάδης. Ας φροντίσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι τους χώρους υποδοχής στο λιμάνι και την στελέχωση των υπηρεσιών για να εξυπηρετούνται ανθρώπινα οι επισκέπτες μας,  όπως αρμόζει σε ένα πολιτισμένο κράτος ή όπως είναι απέναντι στο Bodrum και ας αφήσουν τις φανφάρες διότι από λόγια χορτάσαμε.

Β. κ. Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου θα μου επιτρέψετε μια παρατήρηση.
Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι χώρος που συζητούνται τα θέματα που αφορούν τον Κωακό λαό, εάν ένας βουλευτής θέλει να επισκεφτεί την Κω για να ακούσει τα προβλήματα της, καλώς να ορίσει αλλά πρέπει να συγκαλείται το Δ.Σ και οι φορείς εάν είναι δυνατόν. Διότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και καλά θα ήταν η αίθουσα και το δημοτικό συμβούλιο να μην είναι τόπος προεκλογικής καμπάνιας".
Πηγή: stathmosnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου