Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Oι αντιδράσεις για το τέλος των ακινήτων στην Σαντορίνη

Κάλεσμα προς όλους τους κατοίκους της Σαντορίνης και Θηρασιάς απευθύνει ομάδα πολιτών η οποία έχει συγκροτηθεί σε Επιτροπή Αγώνα, μέσω κυρίως επιστολών που διακινούνται χέρι με χέρι (αφού έτσι γίνεται, πως αλλιώς να το γράψουμε...) σχετικά με τις δυνατότητες αντίστασης και.. μη πληρωμής του νέου τέλους των ακινήτων. Σύμφωνα με δηλώσεις μελών της επιτροπής, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο σχετικά με τις δυνατότητες και επιλογές που έχει ως προς την μη καταβολή του συγκεκριμένου φόρου. 
Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι:
Τους τελευταίους μήνες δεχόμαστε όλοι μια ολομέτωπη επίθεση από τους κυβερνώντες ενάντια στο εισόδημά μας αλλά και την αξιοπρέπειά μας.
Με αφορμή την επιβολή του τελευταίου άδικου και παράνομου μέτρου για χαράτσι στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, που δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να πληρώσουμε, αποφασίσαμε να αντισταθούμε.
 
Συγκροτήσαμε Επιτροπή Αγώνα με διάθεση και απόφαση να παλέψουμε ενάντια σε όλα όσα μας ετοιμάζουν. Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι αν δεν αντισταθούμε τώρα θα ακολουθήσουν και άλλα χειρότερα.
Η επίθεση των κυβερνώντων εναντίον μας είναι ευθεία και απροκάλυπτη. Και η αντίστασή μας θα είναι ευθεία και ξεκάθαρη.
Άμεσα πληρώνουμε τους λογαριασμούς του ρεύματος χωρίς το χαράτσι. Υπογράφουμε υπεύθυνες δηλώσεις για τακτοποίηση του λογαριασμού μας και τις καταθέτουμε στη ΔΕΗ.
Δημιουργούμε εθελοντικές ομάδες που θα εμποδίζουν κάθε προσπάθεια διακοπής ηλεκτροδότησης στο νησί. Είμαστε σε ετοιμότητα για συμπαράσταση και στήριξη σε όποιον χρειαστεί.
Πολεμάμε το φόβο με την ενότητα και την αλληλεγγύη.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6945900474 begin_of_the_skype_highlighting 6945900474 end_of_the_skype_highlighting (Γιώργος), 6944514234 begin_of_the_skype_highlighting 6944514234 end_of_the_skype_highlighting (Μαρία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου