Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου

 Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 22 Ιουλίου στο νησί της Σύρου.

Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν συνολικά περισσότεροι από 400 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 19 χορωδίες από τις Η.Π.Α, τον Καναδά, τη Γαλλία, και την Ελλάδα, προσκεκλημένοι μαέστροι, μουσικοί, χορευτές, ηθοποιοί από τις Η.Π.Α και τη Μεγάλη Βρετανία, το πιάνο τρίο “New Zealand Chamber Soloists”, και πολλοί διακεκριμένοι σολίστ από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α και το Μεξικό.

Σύμφωνα με τον κ. Τιμπόρης: «Φέτος το Φεστιβάλ, θα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεγάλο εύρος μουσικών εκδηλώσεων, καθώς και παραστάσεις χορού και θεάτρου, στις οποίες θα συμμετέχουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όχι μόνο ερμηνευτές, αλλά και καλλιτεχνικοί συνεργάτες. Είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την διοργάνωση, το Φεστιβάλ θα αγγίξει νέα επίπεδα ποιότητας και θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο».

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου βραβεύτηκε με «Τιμητική Διάκριση σε Πολιτισμικό Οργανισμό που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια για το έτος 2011» από την Ένωση Ελλήνων θεατρικών και μουσικών κριτικών. Χαιρετίζοντας την έναρξη του Φεστιβάλ, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, ο Αξιότιμος Δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας θα παρουσιάσει το βραβείο στον Παναγιώτη Τιμπόρη και στη Σύρο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις του 8ου Φεστιβάλ Αιγαίου ξεκίνησε. Οι φίλοι του Φεστιβάλ που θα κλείσουν την θέση τους μέχρι 25 Ιουνίου θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους με σημαντική έκπτωση. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε ενιαίο εισιτήριο με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο των παραστάσεων στο χώρο του Θεάτρου Απόλλων.
Ηλεκτρονική προπώληση: http://ticketservises.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου