Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Eμπορικό Φεστιβάλ Πάρου - Αντιπάρου

Πάρος, 8 Ιουνίου 2012
Αριθ. Πρωτ.: 78/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου κάτω από την πίεση των τεραστίων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι οι επαγγελματίες των νησιών και θέλοντας να αναβαθμίσει τα παραδοσιακά πανηγύρια στις 15 Αυγούστου στη Παροικία και στις 23 Αυγούστου στην Νάουσα αποφάσισε να διοργανώσει την περίοδο αυτή Εμπορικό Φεστιβάλ με συμμετοχή μόνο από Παριανούς και Αντιπαριώτες επαγγελματίες.

Πάγια αρχή του συλλόγου μας, είναι να μην εξάγετε ούτε ένα ΕΥΡΩ και εφόσον η τοπική αγορά μπορεί να καλύψει την συγκεκριμένη ανάγκη. Ειδικά σήμερα αυτό είναι ζωτικής σημασίας ζήτημα γι’όλους.

Κάθε Φεστιβάλ θα έχει διάρκει πέντε ημέρες, από της 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου στην Παροικία και από της 19 Αυγούστου έως 23 Αυγούστου στην Νάουσα, με ομοιόμορφες παγόδες και ο κάθε επαγγελματίας θα μπορεί να προβάλει τα προιόντα του ή τις υπηρεσίες του με πολύ χαμηλό κόστος.
Τα προιόντα που θα πωλούνται από το Φεστιβάλ, θα είναι κυριώς παιχνίδια, τοπικά παραδοσιακά προιόντα, προιοντα ντόπιας παραγωγής, περιορισμένα είδη pet shop, κεραμεικά, βιβλιοπωλεία, μπαλόνια, συνεταιρισμοί, πολιτιστικοί φορείς, σύλλογοι.

Η επιτυχία και η καθιέρωση του Εμπορικού Φεστιβάλ, σημαίνει σημαντική ενίσχυση της ντόπιας αγοράς, γι’αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους να βοηθήσουν, με την συμμετοχή τους σαν εκθέτες προβάλωντας με κάθε τρόπο αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση των Παριανών και Αντιπαριωτών Εμπόρων.

Άμεσα, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου, καθημερινά στο 22840-22262, από της 10 το πρωί έως της 2 το μεσημέρι,σειρά προτεραιότητας θα έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Αλιπράντης Απόστολος
Ο Γεν. Γραμματέας
Ραγκούσης – Λαουτάρης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου