Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

1ος Ποδηλατικός Γύρος ΣύρουΟ Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου διοργανώνει τον 1οΠοδηλατικό Γύρο Σύρου την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.

Η αφετηρία θα είναι στη θέση Καμάρα και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες θα είναι: Άνω Σύρος, Πλατεία Ηρώων (διαμέσου Λαλακιάς), Γαλησσάς, Φοίνικας, Ποσειδωνία, Μέγας Γυαλός, Βάρη με σημείο τερματισμού την Πλατεία Μιαούλη.

Η έναρξη θα δοθεί στις 10:00 το πρωί ενώ οι ποδηλάτες θα χρειαστεί να προσέλθουν στο χώρο από τις 9:30 το πρωί για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Στη διαδρομή θα υπάρχουν σημεία στα οποία οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι θα προσφέρουν νερά και αναψυκτικά προς τους συμμετέχοντες.

Ο τερματισμός στην πλατεία Μιαούλη θα επιφυλάσσει πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες και πολλές εκπλήξεις για όλους τους θεατές, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια με οικολογικά μηνύματα (χορηγία ΦΟΔΣΑ).

Παράλληλα η ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών του ΑιγαίοLive 95,8στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώνει ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στην Πλατεία Μιαούλη που θα μεταδοθεί από το κινητό στούντιο του σταθμού. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του ποδηλατικού γύρου.

Καθʼ όλη τη διάρκεια, θα γίνεται ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με τον ανταποκριτή του σταθμού, ο οποίος θα παρακολουθήσει όλη τη διαδρομή των ποδηλατών και θα ενημερώνει τους ακροατές για τις εξελίξεις, ενώ θα γίνεται σχολιασμός από τους παραγωγούς και το κοινό. Φυσικά, ενδιάμεσα θα ακούγονται οι μουσικές επιλογές του σταθμού. Η μετάδοση θα γίνεται και μέσω internet, από το www.aigaiolive.gr.

Ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου δεν είναι αγωνιστικός αλλά μια βόλτα στο νησί ώστε να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα τις δυνατότητες που μας προσφέρει το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο, ως τρόπο άσκησης και γενικότερα ως τρόπο ζωής.

Πηγή: http://www.apopsy.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου