Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση προβολής του «Catastroika» στη Μήλο από την Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

 Η Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μήλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκος Συρμαλένιος, διοργανώνουν το Σάββατο 6/10/2012, ώρα 7:30 μ.μ., εκδήλωση, βασισμένη στην προβολή του ντοκιμαντέρ των Κατερίνα Κιτίδη και Άρη Χατζηστεφάνου "Catastroika", στην αίθουσα του Δήμου Μήλου.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει, μέσω του ντοκιμαντέρ, το κοινό για τη διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες κι αφετέρου να υπάρξει μια ευρύτερη συζήτηση για τις συνέπειες τις οικονομικής κρίσης, των προγραμμάτων λιτότητας και των μνημονιακών πολιτικών.
Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει της προβολής θα μιλήσει ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Νίκος Συρμαλένιος. Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο οικονομολόγος και επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Ηλίας Ιωακείμογλου. Παράλληλα, θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής και παρεμβάσεων από το κοινό έτσι ώστε να εμπλουτιστεί ο διάλογος και να συζητηθούν προτάσεις και λύσεις για την προοπτική εξόδου των ευρωπαϊκών λαών από την κρίση και την αλλαγή των σημερινών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου