Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

31 Oκτωβρίου ξεκινά η δίκη για το Sea Diamond – Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του Sea Diamond, καλούν τους κατοίκους της Σαντορίνης καθώς και όσους ενδιαφέρονται για το θέμα σε συγκέντρωση στο πρωτοδικείο του Πειραιά, στις 31.10, όπου και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για το ναυάγιο του Sea Diamond. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Σαντορίνης,

Από τον Απρίλιο του 2007 που ήρθαν και βούλιαξαν το Κ/Ζ SEA DIAMOND στα νερά της καλντέρας, φτάσαμε στο τέλος σχεδόν του 2012 και οι μέχρι σήμερα αρμόδιοι δεν έχουν πράξει τίποτα προς την κατεύθυνση της ανέλκυσης του ναυαγίου.

Από τις μέχρι σήμερα προσπάθειες και τους αγώνες της Συντονιστικής Επιτροπής για την Ανέλκυση του Sea Diamond, αποκομίσαμε μόνο υποσχέσεις, αδιαφορία αλλά και κοροϊδία.

Όμως δεν καταθέτουμε τα όπλα!!

Για εμάς και τα παιδιά μας, το πανθηραϊκό και όχι μόνο αίτημα της ανέλκυσης του ναυαγίου και της διατήρησης της καθαρής θάλασσάς μας, παραμένει μέχρι σήμερα ανικανοποίητο και στοίχημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ.

Σας καλούμε να είστε παρόντες, όπου και αν κατοικείτε, την ημέρα έναρξης της εκδίκασης της υπόθεσης του ναυαγίου του Sea Diamond, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε δυναμική παρουσία και μπροστά στα δικαστήρια, όπου απονέμεται η δικαιοσύνη, να διατρανώσουμε για άλλη μια φορά το αδιαπραγμάτευτο αίτημά μας για την άμεση ανέλκυση του ναυαγίου και την επαναφορά του φυσικού περιβάλλοντος στην αρχική του κατάσταση.

Όλοι λοιπόν στον Πειραιά, έξω από το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στην οδό Φίλωνος και Σκουζέ 3-5 την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Πηγή: http://www.exoumekaileme.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου