Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Όλοι μαζί διεκδικούμε υποδομές υγείας

Αποφάσεις ενόψει του δημοψηφίσματος στις 16 Φεβρουαρίου

Tη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 συνεδρίασε το «Συντονιστικό για την Υγεία» με θέμα ημερήσιας διάταξης το δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου 2014. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τη γραμματεία του Συντονιστικού, οι αποφάσεις που πήραν οι εκπρόσωποι των φορέων ήταν οι εξής:

«Το συντονιστικό αποφάσισε ομόφωνα για την καλύτερη προετοιμασία του την συγκρότηση ομάδων δουλειάς και όρισε υπευθύνους ως ακολούθως:

Α. Ομάδα δουλειάς που θα ασχοληθεί με τη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών και την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας. Υπεύθυνοι: ο Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης, ο Αθανάσιος Μαρινόπουλος και η Βασιλική Σκαραμαγκά.


Β. Ομάδα δουλειάς που θα οργανώσει την προβολή του Δημοψηφίσματος.Υπεύθυνοι: Τάσος Σκαραμαγκάς και Γεωργία Πατέ – Καραγιανιώτη.

Γ. Ομάδες δουλειάς που θα αναλάβουν την οργάνωση των κινητοποιήσεων.Υπεύθυνοι στη Δημοτικοί Κοινότητα Παροικιάς: Μηνάς Καλακώνας και Θεόδωρος Μαλατέστας.

Υπεύθυνοι στις Δημοτικές Κοινότητες: Αγκαιριάς: Ανδρέας Κουταλίδης, Αρχιλόχου: Γιώργος Ρούσσος, Κώστου: Ειρήνη Ρούσσου, Λευκών: Απόστολος Παντελαίος,Μάρπησσας: Στέφανος Φυσιλάνης, Νάουσας: Γιώργος Μπαρμπαρήγος.

Στην Αντίπαρο την όλη οργάνωση του Δημοψηφίσματος αναλαμβάνει ο Δήμος Αντιπάρου.

Το Συντονιστικό καλεί τους κατοίκους της Πάρου & της Αντιπάρου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην Αίθουσα του Αρχίλοχου σε συγκέντρωση – συζήτηση, με θέματα: την ενημέρωση για την επικρατούσα κατάσταση στο Κέντρο Υγείας, την τελική μορφή του περιεχομένου του Δημοψηφίσματος & την καλύτερη προετοιμασία και στήριξή του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Καλλίνικος, σύμφωνα με διαβεβαίωση του Δημάρχου Πάρου προς το Συντονιστικό, στηρίζει τις προσπάθειες του παριανού λαού και επέτρεψε τη διακίνηση του προεκλογικού υλικού για το Δημοψήφισμα και μέσω των ενοριών των νησιών μας».

Πηγή: www.parosnewsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου