Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Συνδιάσκεψη για την αυτοδιοίκηση τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στη Ρόδο

Συνδιάσκεψη για την αυτοδιοίκηση στις 25 Φεβρουαρίου διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Συγκεκριμένα την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο ΑΚΤΑΙΟΝ, θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο περιφερειακή συνδιάσκεψη του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Στην συνδιάσκεψη θα παρευρεθεί ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, υπεύθυνος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η διαδικασία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός κύκλου αντίστοιχων εκδηλώσεων σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, οι οποίες αποσκοπούν αφ' ενός μεν στην ενίσχυση της συνεργασίας και του συντονισμού των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αφ' ετέρου δε στην κατάρτιση των περιφερειακών προγραμμάτων του κόμματος.

 
Στην συνδιάσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος τα μέλη και οι φίλοι της περιφερειακής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, της αυτοδιοικητικής κίνησης ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ του Δήμου της Κω κ.α. Η συνδιάσκεψη θα είναι ανοικτή στους πολίτες, στους τοπικούς φορείς και στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και να συμβάλλουν στον διάλογο για την ενίσχυση ενός αυτοδιοικητικού κινήματος στην περιοχή μας το οποίο πρέπει να δώσει με καλύτερους όρους τη μάχη για την αναβάθμιση αλλά και την υπεράσπιση του θεσμού της αυτοδιοίκησης, έναντι της πρωτοφανούς επίθεσης που δέχεται.

Πηγή: http://www.grafida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου