Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Προς ανασυγκρότηση η δημοτική παράταξη «Ροδοκόκκινο»

Από τη δημοτική παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου «Ροδοκόκκινο» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η προσωρινή συντονιστική γραμματεία της αυτοδιοικητικής μας παράταξης Ροδοκόκκινο, σας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση για την παρέμβασή μας στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ανασυγκρότηση της παράταξης και τον συντονισμό της δράσης μας.  Έχουν περάσει ήδη δυόμισυ χρόνια από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Τόση είναι και η ζωή του Ροδοκόκκινου, του πρώτου ιστορικά εκλογικού σχήματος που παρενέβη στην τοπική αυτοδιοίκηση, από τη μεριά της ριζοσπαστικής αριστεράς, της δικής μας αριστεράς στο νησί. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια επιτυχία, που έγινε περισσότερο κατανοητή ως τέτοια, στο διάβα του χρόνου ως σήμερα.
 
Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν. Η προετοιμασία μας, επιβάλει να ξαναδούμε τα θεμέλια της πολιτικής μας δράσης και να επανακαθορίσουμε τους στόχους μας, την οργανωτική μας δομή και το πολιτικό μας πλαίσιο.
Για μας, η ουσία της πολιτικής είναι η συμμετοχή, και όχι η διαμεσολάβηση και η ανάθεση.
Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας μεγάλης αντιμνημονιακής, ριζοσπαστικής, κινηματικής, δημοκρατικής, οικολογικής και αλληλέγγυας προς τους πολίτες παράταξη.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Ακταίον, την Παρασκευή 24-5-2013 στις 8μμ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου