Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή για τη διατήρηση των καταστημάτων του Ο.Τ.Ε. στις Κυκλάδες

Ερμούπολη 6 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (Ο.Τ.Ε. Α.Ε.), έστειλε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Κυκλάδων και Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης κ. Δεκαβάλλας Ιωάννης, σχετικά με την ‘’Διατήρηση των καταστημάτων του Ο.Τ.Ε. στις Κυκλάδες’’ στην οποία αναφέρει τα εξής:
 
«Κύριε Πρόεδρε,
Με ανησυχία και έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η εταιρεία σας στο πλαίσιο του νέου επιχειρησιακού της σχεδιασμού προτίθεται να προβεί στην κατάργηση καταστημάτων στα νησιά των Κυκλάδων.
Ιστορικά τα καταστήματα αυτά αποτελούσαν το κέντρο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του ευαίσθητου αυτού νησιωτικού μας χώρου, τόσο κατά τους δύσκολους χειμερινούς μήνες, όσο και κατά την διάρκεια της μεγάλης τουριστικής περιόδου. Δεν είναι δυνατόν να φαντασθούμε όμως ότι σε νησιά τα οποία αποτελούν παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς (Μύκονος – Πάρος- Σαντορίνη) το φωτεινό σήμα του Ο.Τ.Ε. θα σβήσει δια παντός.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας σίγουρα απαιτεί άλλους σχεδιασμούς, αλλά θα πρέπει να γίνετε γνώστες, αυτού το οποίο βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι των νησιών μας. Το κόστος σε χρόνο και χρήμα προκειμένου να μετακινηθούν από το ένα νησί στο άλλο, το τι θα κοστίσει στην εταιρεία σας η μετακίνηση τεχνικών υπαλλήλων σας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, έχει προσμετρηθεί;
Κύριε Πρόεδρε,
Η κοινωνική ευαισθησία, η οποία είχε πάντα πρωτεύοντα ρόλο στην χάραξη πολιτικής εκ μέρους της επιχείρησής σας, θα πρέπει να λάβει υπόψη της και τους υπαλλήλους της, οι οποίοι καλούνται εν μέσω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης ,την οποία βιώνει το σύνολο του Ελληνικού λαού, να εκριζωθούν από τους τόπους των οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων τους.
Είμαστε βέβαιοι ότι με τις λιγοστές αυτές παρατηρήσεις μας θα υποβοηθήσομε το έργο σας και η τελική σας απόφαση θα είναι η διατήρηση των καταστημάτων σας στα νησιά μας»
Από το Γραφείο Τύπου της ΤΕΔΚ Νομού Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου