Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Χαιρετισμός του Παύλου Χρυσαφίδη στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Νοσοκομείου Σύρου

Εκ μέρους της παράταξης μας “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”, ευχόμαστε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, στους νοσηλευόμενους αλλά και σε όλους εσάς, καλή Χρονιά με Υγεία και ευτυχία, με περίσσια δύναμη και υπομονή αλλά όχι υποταγή.
Δυστυχώς όλοι καθημερινά βιώνουμε την συνεχή κατάρρευση του συστήματος Υγείας .Αυτήν την ώρα που εμείς λέμε ευχές ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου έχει ήδη παραιτηθεί, και κανένας μα κανένας στο Υπουργείο δεν έδωσε σημασία στις πραγματικές καταγγελίες του για το Νοσοκομείο Ρόδου.
Ο Δικομματισμός καταρρέοντας θέλει να συμπαρασύρει τα πάντα μαζί του είτε αυτό λέγεται Υγεία είτε Παιδεία είτε κράτος πρόνοιας. Εμείς σαν παράταξη απευθύνουμε κάλεσμα για αντιμνημονιακό και αντιφιλελεύθερο μέτωπο με στόχο την ανατροπή του μνημονίου και την απαρχή μιας νέας προοπτικής για την χώρα μας . Αυτό όμως μόνο με ευρύτερες πολιτικές συμμαχίες μπορεί να επιτευχθεί. Η ενωτική αυτή πρόταση κατακτά συνεχώς έδαφος και η προσδοκία όλων μας μεγαλώνει .
Και πάλι καλή Χρονιά σε όλους και σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην Κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου