Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση ανθρωπιστικής βοήθειας σε Πάρο

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,
Πολλές φορές στο παρελθόν ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου στον οποίο και ανήκουμε όλοι εμείς, έχει προσφέρει την βοήθεια του σε διάφορες εκστρατείες βοήθειας, εκτός των νησιών μας, θα θυμάστε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν και προσφέρθηκαν στους συνανθρώπους μας στην Πελοπόννησο, θα θυμάστε τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν για τους συνανθρώπους μας στην Αϊτή κλπ και όλα αυτά χάρη στην Παριανή αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Σήμερα όμως...
υπάρχουν συμπολίτες μας στην Πάρο-Αντίπαρο που χρειάζονται την βοήθεια μας, γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και για τους επαγγελματίες που βιώνουν καθημερινά την οικονομική κρίση, επειδή κάποιοι επέλεξαν για εμάς χωρίς εμάς την ολέθρια πολιτική του μνημονίου, όμως παρόλα αυτά εμείς πρέπει από το υστέρημα μας να διαθέσουμε ότι μπορούμε και να το προσφέρουμε απλόχερα με πολύ αγάπη.
Ζητάμε με μορφή έκκλησης από κάθε Παριανό -Ανιπαριώτη επαγγελματία να στηρίξει έναν συμπολίτη του, που μπορεί να είναι διπλά του, στην γειτονιά του και όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή.

Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν τρόφιμα ή οποιοδήποτε άλλο είδος παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο του γραφείου 2284022262, εσείς το μόνο που κάνετε είναι να προσφέρετε ,εμείς αναλαμβάνουμε να μοιράσουμε τα τρόφιμα στα συσσίτια και τα υπόλοιπα είδη να τα διαθέσουμε στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Πάρου Αρηις «Ψωνίζω και στηρίζω όσους δεν μπορούν αυτό το χειμώνα».

Να ευχαριστήσουμε ήδη τους πρώτους επαγγελματίες που από την πρώτη στιγμή ήταν θετικοί στην προσπάθεια αυτή και προσέφεραν στα συσσίτια 40kg πατάτες,20kg μήλα,15kg αλεύρι.
Αγκαλιάζουμε τον γείτονα μας, του προσφέρουμε αγάπη του προσφέρουμε βοήθεια , ΠΑΡΙΑΝΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΕΣ ενωμένοι χέρι-χέρι θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε αυτό το δύσκολο μονοπάτι γιατί
όλοι μαζί μπορούμε!!!
Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Αποστόλης Αλιπράντης
Ο Γραμματέας
Αναστάσιος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου