Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Εξώδικο για το χαράτσι της ΔΕΗ - Θα επιδοθεί αύριο με πρωτοβουλία του ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Δημοτικής μας κίνησης ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για την μη πληρωμή του «χαρατσιού» μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το σκοπό αυτό έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετούς λογαριασμούς της ΔΕΗ τους οποίους οι πολίτες έχουν πληρώσει μέσω μηχανημάτων πολλαπλών συναλλαγών και μηχανημάτων ΑΤΜ που διαθέτουν καταστήματα τραπεζών, χωρίς όμως να καταβάλλουν το «ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών» (ΕΕΤΗΔΕ).
Αύριο Τρίτη 17-1-12 θα επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή στα γραφεία Ρόδου της ΔΕΗ, εκ μέρους της επιτροπής, εξώδικη δήλωση που περιλαμβάνει όλα τα ονόματα όσων δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το χαράτσι, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην αντισυνταγματική επιβολή της πληρωμής ενός φόρου μέσω της εξόφλησης ενός βασικού κοινωνικού αγαθού, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα.
 
Η Επιτροπή εξακολουθεί να συγκεντρώνει λογαριασμούς ΔΕΗ και αποδείξεις πληρωμής τους που δεν περιλαμβάνουν την καταβολή του χαρατσιού ώστε να αποσταλούν στο άμεσο χρονικό διάστημα και επόμενα εξώδικα.
Για αυτό και καλεί τους συνδημότες μας να συνεχίζουν να καταθέτουν τα σχετικά έγγραφα (αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ και του γραμματίου καταβολής του ποσού κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος) στον εκπρόσωπο της παράταξης κ. Δημήτρη Γάκη.
.Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι ο αγώνας για τα χαράτσια αφορά μόνον ένα κομμάτι της γενικότερης επίθεσης που δεχόμαστε, και είναι σε όλα τα μέτωπα (εργασιακό, ασφαλιστικό, υγεία, παιδεία κτλ.). Γι αυτό, όλα τα ρυάκια των αντιστάσεων που αναπτύσσονται στα επιμέρους ζητήματα πρέπει να ενωθούν σε ένα δυναμικό ποτάμι αμφισβήτησης και ανατροπής.
Συντονιστική Επιτροπή ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου