Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Στριμωγμένοι στη γωνία περιφερειάρχης και δήμαρχος

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ…

Καθοριστική η έρευνα που γίνεται μετά από παραγγελία του εισαγγελέα
Από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου φαίνεται ότι θα περάσει η εκλογή περιφερειάρχη και δημάρχου στο Νότιο Αιγαίο και στη Ρόδο αντίστοιχα.


Τη συγκεκριμένη εκτίμηση κάνουν τοπικοί παράγοντες στη Ρόδο και γενικότερα τα Δωδεκάνησα και το Νότιο Αιγαίο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που κόστισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Αφορμή η παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Κωνσταντίνου Μπούτσικου ο οποίος έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων, αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν.


Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εμπλέκεται τόσο στην υπόθεση της (μη) κατασκευής της γέφυρας Κρεμαστής που είχαν φτιάξει οι Ιταλοί πριν από 65 χρόνια, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο θάνατο τουλάχιστον τρεις άνθρωποι όσο και στο (μη) καθαρισμό των ρεμάτων που προκάλεσε καταστροφές σε εκατοντάδες σπίτια στην Ιαλυσό.

Ο δε Δήμος Ρόδου εμπλέκεται στο θέμα του (μη) καθαρισμού των ρεμάτων που οδήγησαν στις καταστροφές σπιτιών στην Ιαλυσό.

Μάλιστα, αναφορικά με την κατασκευή του ενός ρεύματος της γέφυρας Κρεμαστής (από το αεροδρόμιο προς την πόλη), καθώς τα αυτοκίνητα αναγκάζονταν να περνούν μέσα από το ποτάμι με αποτέλεσμα τα τραγικά αποτελέσματα που είδαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου