Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Σε επίσχεση εργασίας οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ρόδου

Την έναρξη κινητοποιήσεων με την μορφή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των Νοσοκομειακών Γιατρών της Ρόδου. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι προφανές ότι επιδιώκει συστηματικά την πλήρη απορύθμιση των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της χώρας, την οποία κατά την προσφιλή της τακτική θα επιδιώξει να αποδώσει στους γιατρούς οι οποίοι συνεχίζουν να σηκώνουν το βάρος της λειτουργίας του Ε.Σ.Υ. απλήρωτοι. Οι εφημερίες των μηνών Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου δεν έχουν καταβληθεί.
Ως νοσοκομειακοί γιατροί αισθανόμαστε για πολλοστή φορά βαθιά θιγμένοι και αγανακτισμένοι με την στάση της πολιτείας που όχι μόνο δεν εκτιμά ούτε σέβεται την τεράστια προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο σε αντίξοες, δύσκολες και καμιά φορά επικίνδυνες πλέον συνθήκες εργασίας αλλά με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να μας λοιδορήσει και κατασυκοφαντήσει αφήνοντάς μας και απλήρωτους. Η αλλοφροσύνη, η εμπάθεια και το αμόκ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας έχει υπερβεί κάθε όριο.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί οφείλουμε να αντιδράσουμε σθεναρά και μαζικά, αναφέρουν στην απόφασή τους οι Νοσοκομειακοί γιατροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου