Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Από το ένα στο εννέα» της ομάδας Artius Dance Theatre στη Ρόδο




«Από το ένα στο εννέα»: το δεύτερο έργο της ομάδας Artius Dance Theatre διάρκειας 50 λεπτών. Χορογραφία, κείμενο, μουσική επιμέλεια, σκηνογραφία και κοστούμια: Μύριαμ Πεκμεστζή, Μουσική: Joe Jackson&friends, Επιμέλεια ήχου και φωτισμού: Πάρης Κατσέλας, Κατασκευή Σκηνικών: Κωνσταντίνος Τερζής, Φωτογραφία: Σάββας Αργυρού, Επιμέλεια εντύπων/προβολής: Μιχαήλ Γ. Καβουκλής.
Χορεύουν οι: Ηλιού Ανίτα, Ορφανίδη Μαρία, Πατλάκα Στεφανία, Πεκμεστζή Μύριαμ, Τσικούρη Νίκη, Van - leeuwen Monica.

«Από το ένα στο εννέα», ένα έργο επηρεασμένο από την ιδέα του ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί δίχως την ύπαρξη τριών δυνάμεων: την ενεργητική, την παθητική και την συμφιλιωτική.
Απευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο, σε εκείνες τις στιγμές που παλεύει με τις επιθυμίες του, άλλοτε αφήνεται σ’ αυτές και άλλοτε διαλογίζεται για αποφυγή.

Οι χορευτές αφήνονται σε μια διαδρομή που ξεκινάει από το σημείο της απόλυτης ηρεμίας του τίποτα, έπειτα στην έκρηξη, στην σύλληψη, στη παρουσία, στην έξοδο, στην ωρίμανση, στη σοφία, στην ανάληψη του και τέλος ξανά, στην απόλυτη ηρεμία του τίποτα.
Σε αυτές τις εννέα διαφορετικές ιδιότητες ή συνθήκες ύπαρξης που πρέπει να περάσει κανείς ώστε να ολοκληρωθεί...
Η συνέχεια το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 στις 8:00 στο θέατρο της Μεσαιωνικής τάφρου «Μελίνα Μερκούρη».

Γενική είσοδος: 10,00€. Για πληροφορίες/προπώληση: 6945439773

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου ΔΟΠΑΡ.
Η ομάδα χορού ARTIOUS DANCE THEATRE είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει έδρα της τη Ρόδο και ιδρύθηκε το 2010 από τις: Καίτη Ζουρούδη, απόφοιτο της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Δέσποινας Γρηγοριάδου, Μαρία Μανιώτη, απόφοιτο της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, Μύριαμ Πεκμεστζή, απόφοιτο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού, Νίκη Κονταξάκη-Μπακάλη, Νίκη Τσικούρη, απόφοιτο της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Άννας Πέτροβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου