Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψυχικής Υγείας

Αξιότιμες-οι κύριες-οι,
Σε συνέχεια της ενημέρωσης σχετικά με τις Ομάδες Υποστήριξης Εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, Εφήβων και Γονέων Εφήβων που θα πραγματοποιηθούν από την Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας(Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) στο πλαίσιο του Προγράμματος για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων και Νέων υπό τη χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» (http://www.snf.org/) θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι παρατείνεται η ημερομηνία κατάθεσης της φόρμας συμμετοχής μέχρι τις 15/10/2011. Επισυνάπτω μαζί με το φυλλάδιο και τη νέα φόρμα συμμετοχής για όσους δεν έχουν αποστείλει ακόμα καμία φόρμα και θα σας παρακαλούσα να μας τη στείλετε συμπληρωμένη όσο το δυνατό συντομότερα κατά προτίμηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Μονάδας http://epapsy.gr/,επειδή με τον μεγάλο αριθμό φαξ είναι δύσκολη η λήψη τους.
Οι θεραπευτές και θεραπεύτριες της Κινητής Μονάδας Δυτικών Κυκλάδων καθώς επίσης και η γραμματεία της Μονάδας θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω ενημέρωση για τη δημιουργία των παραπάνω Ομάδων στα νησιά τα οποία επισκεπτόμαστε (Μήλος, Κίμωλος, Σίφνος,Σέριφος, Κύθνος, Κέα). Επίσης, σας επισυνάπτω τα τηλέφωνα του κλιμακίου Μήλου και Σίφνου (συντονίστριες για τις ομάδες στην Μήλο και τη Σίφνο: κα Πιπιτσούλη, κα Παππά, κα Σταλιά, κα Χαλαμπαλάκη και κα Παπαλάμπρου).
Παρακαλώ όπως προωθήσετε το ενημερωτικό υλικό σε όσους-ες θα μπορούσε να ενδιαφέρει η συμμετοχή σε κάποια από τις ομάδες που θα δημιουργηθούν.Σε περίπτωσηπου δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων δεν θα πραγματοποιηθούν οι ομάδες.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Βασιλική Σταλιά
Ψυχολόγος
Διοικητικά Υπεύθυνη Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Δυτικών Κυκλάδων
Καρόδρομος & Δημοτική Οδός Τρυπητής Μήλου
84800 Μήλος
Τηλ: 22870 28116
Fax: 22870 28118

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου