Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις από το Εργατικό Κέντρο Μήλου

Το Εργατικό Κέντρο Μήλου με αφορμή όσα παραπλανητικά διαδίδονται το τελευταίο καιρό σε σχέση με τις θέσεις του δηλώνει τα εξής:
- Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ δεν δέχεται να χρησιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι στην Μήλο ως μοχλός πίεσης από κανέναν.
- Στηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες, τηρώντας όμως ό,τι προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία και εφόσον προστατεύουν το περιβάλλον, την υγεία των κατοίκων και την ασφάλεια των εργαζομένων.
- Ζητάμε από τις υπηρεσίες του κράτους που βρίσκονται στην Μήλο και εκτός Μήλου να πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους σε όλους.
- Οποιαδήποτε μελέτη που αφορά την Μήλο είναι ευπρόσδεκτη. Αρκεί να γίνει από έγκυρο και αναγνωρισμένο φορέα και να είναι αντικειμενική.
- Η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση συναδέλφων, σχετικά με τις θέσεις και τις προθέσεις μας, οργιάζει κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Η επίσημη θέση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ είναι αυτή που ανακοινώνεται στην σελίδα μας και στα τοπικά ΜΜΕ. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και λέγεται δεν αποτελεί θέση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντοτε ανοιχτό στη συζήτηση και διαθέσιμο σε όλους τους εργαζομένους να τους ενημερώνει, συλλογικά ή ατομικά, για τις πραγματικές θέσεις του Εργατικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου