Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΞΟΣ - Η Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ζητούν δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων των αιρετών

Η Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ διαφωνεί με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη ΜΗ δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων των αιρετών. Μετά τα σκάνδαλα της SIEMENS, το Βατοπέδι, το όργιο των εργολάβων στα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τα εκατομμύρια στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, την εκτεταμένη διαφθορά όσων διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και χρεοκόπησαν την χώρα θεωρούμε προκλητική την απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου με την πλήρη ταύτιση και της Μείζονος πλειοψηφίας. 

Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε υπέρ της πλήρους διαφάνειας και της δημοσιοποίησης ΚΑΘΕ στοιχείου που συμβάλλει στην θωράκιση του Δημόσιου συμφέροντος. Άλλωστε «καθαροί ουρανοί αστραπές δεν φοβούνται» .
Επίσης, για μια ακόμα φορά, θέλουμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Έκτακτα συμβούλια που ανακοινώνονται μερικές (!!!!!! ;;;; ) ΩΡΕΣ πριν δε συμβάλλουν στη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού και αφήνουν υπόνοιες και ερωτηματικά για την «ΟΜΟΦΩΝΙΑ» των αποφάσεων.
Γραφείο τύπου
Εναλλακτικής Δημοτικής Κίνησης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου