Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συναυλία «Μικρής Νυχτερινής Μουσικής» στο Πάρκο Πάρου

Ο Piazzola συναντά τον Strauss και αυτός με τη σειρά του τον Mozart, τονBeethoven και τον Bach. Τις μελωδίες των σπουδαίων συνθετών θα ερμηνεύσουν τα μέλη του Mozarte Trio Salzburg στο Πάρκο Πάρου, την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Η συναυλία της «Μικρής Νυχτερινής Μουσικής»αποτελεί ένα «Μωσαϊκό» ζωντανής κλασικής και ρομαντικής μουσικής.
Η Αυστριακή πιανίστρια Sigrid Hagn δημιούργησε το Mozarte Trio το 2006, με αφορμή τη συμπλήρωση των 250 χρόνων από τη γέννηση του Mozart. Μαζί της στο βιολί η Margarethe Hlawa και η Julia Ammerer στο βιολοντσέλο. Η αγάπη των τριών τους για τη μουσική, αλλά και το συναισθηματικό τους «δέσιμο», σε συνδυασμό με τις κοινές τους εμπειρίες, από το μουσικό πανεπιστήμιο της Βιέννης και στο University Mozarteum στο Σάλτσμπουργκ όπου σπούδασαν, είναι -αναμφίβολα- στοιχεία που συμβάλλουν και στο «δέσιμο» των τριών μουσικών επί σκηνής.
Η συναυλία διοργανώνεται από το Πάρκο Πάρου με τη στήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 Ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Ώρα έναρξης 21:30.
Πηγή: cycladitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου