Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Προσφυγή του Δήμου Πάρου ενάντια στη ΔΕΗ για τα χαράτσια

Καταθέτει άμεσα ο Δήμος Πάρου τη μαζική προσφυγή κατά της ΔΕΗ για τα χαράτσια. Τα μέλη της επιτροπής, παρέδωσαν τις υπεύθυνες δηλώσεις χθες στο Δήμο και η νομική υπηρεσία προχωράει άμεσα στην κατάθεση της προσφυγής. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν τις επόμενες ημέρες και αν κρίνουμε από τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε όλη τη χώρα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό.
Ανεξάρτητα από αυτές τις εξελίξεις - να λάβουμε υπόψη και την τροπολογία Βενιζέλου, που παρατείνει αλλά και μεταθέτει στις εφορίες την είσπραξη του χαρατσιού - η Λαϊκή Επιτροπή συνεδρίασε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις. Άμεσα οργανώθηκαν ομάδες περιφρούρησης, ανά χωριό και αποφασίστηκε η οργάνωση Λαϊκών συνελεύσεων σε αυτά. Στόχος, όχι μόνο η περιφρούρηση - σε περίπτωση που συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθήσουν να κόψουν ρεύμα - αλλά και η συνέχιση του αγώνα για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ.
Αποφασίστηκε επίσης, την Παρασκευή 11.00 πμ. να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι στο κατάστημα της ΔΕΗ.
Σκοπός, είναι η ενημέρωση των υπαλλήλων για τις προσφυγές που ξεκίνησε ο Δήμος. Επίσης, η συνεννόηση με τους υπαλλήλους για να δέχονται και στο υποκατάστημα της Πάρου, να πληρώνουν οι καταναλωτές μόνο το ρεύμα και να παίρνουν απόδειξη.
Αυτό γίνεται ήδη σε πολλά καταστήματα της ΔΕΗ - Πειραιάς, Κυψέλη, Μαρούσι, Ηράκλειο κ.α.
ΠΗΓΗ: www.cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου