Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογή νέου δ.σ. στο Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου

Με την παρουσία πάνω από 50 ταμειακά τακτοποιημένων μελών και εκπροσώπων προσκεκλημένων φορέων και οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Κατά την έναρξη της ΓΣ εκλέχθηκε τριμελές Προεδρείο (Νίκος Νικολάου, Αδαμαντία Φατσέα, Πάρις Παπαθεοδώρου) για την διεξαγωγή των εργασιών. Τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου εισηγήθηκε στη ΓΣ ο Πρόεδρος του ΑΠΜ Θανάσης Αναπολιτάνος, ο οποίος αφού έκανε μια ανάλυση των διεθνών εξελίξεων σε ό,τι αφορούσαν τα θέματα της πυρηνικής απειλής, αναφέρθηκε σε όλες τις δραστηριότητες που ανέπτυξε την περασμένη χρονιά το ΑΠΜ.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη που έθεσαν τις απόψεις τους, κρίνοντας θετικά τον απολογισμό, ο οποίος υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τη ΓΣ. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώ αμέσως μετά διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Για το 9μελές ΔΣ του ΑΠΜ εκλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά):
Αθανίτη Όλγα,
Αναπολιτάνος Θανάσης,
Γάκη Φωτούλα,
Γουβιάς Διονύσης,
Καραγιάννης Σάββας,
Παπαθεοδώρου Πάρις,
Παπαϊωάννου Μαρία,
Χατζημάρκου Ματίνα,
Χατζηνικόλα Τσαμπίκα.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Γκαβογιάννης Παναγιώτης, Σαρούκος Μικές, Σκιαδόπουλος Άρης, Σπανός Πέτρος, Τζαμπερής Μιχάλης.
Για την νέα τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Γκοτζογιάννης Λευτέρης, Πεταλά Αργυρώ, Τσοποτός Δημήτρης.
Το νέο ΔΣ του ΑΠΜ θα συνεδριάσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Στο τέλος της ΓΣ κόπηκε και η πίτα του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου για το 2012, με τυχερό της χρονιάς το μέλος και εκ των χορηγών του ΑΠΜ Νίκο Χατζηκαλημέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου